Lårsmycke

Här kommer lite pics på Bodychains lårsmycke (vintermodellen). ENJOY!

Pris för lårsmycke: 120:-




Thigh-jewellery

I veckan kommer en bildupdate på företagets lårsmycke, we promise!


segsegseg

Uppdateringen suger för tillfället men HURsom så ska vi snart börja fixa med lårsmycken och skosmycken. Är en del som hört av sig och verkar intresserade av det:)):):):)


TJA!

Ekonomiansvarig har brutit sig in på bloggen! Jag kände att det behövdes en uppdatering. Julmarknaden och sånt är ju över, och försäljningen gick sjukt mycket bättre än förväntat. (Målgruppen på marknaden var typ barnfamiljer och 40+:are, men en del kvinnor vårt företag suktar efter hade hittat dit). Hursomhelst, är det någon som vill JUSTERA, KLAGA eller har några FRÅGOR kring sina köp, hugg tag i oss antingen IRL eller här på bloggen.

 

snygga bilden med jaAA


Marknad snart

Blev lite sen med bilderna igår så de kommer nu istället:) Vi kommer att sälja 2 olika modeller till överkroppen på marknaden plus handsmycke och huvudsmycke.
På överkroppen har vi bilder som visar fram- och baksida.

Kroppskedja 1


Kroppskedja 2



Keep waiting

Håller på och syr påsar till marknaden. Lägger upp fler bilder senare ikväll hehe :):)



uppdatering yes

Opppps tänkte bara säga att julmarknaden nu på lördag-söndag (5-6 December) är på STORA TORG. Kommer stå där mellan tiderna 12.00-17.00, titta förbi:)

På julmarknaden har vi bestämt att endast sälja överkroppssmycken, huvudsmycken samt handsmycken, andra modeller kan köpas/beställas via vår blogg.

Här är även lite fler bilder på hur de olika modellerna kan se ut till överkroppen i ryggen. ENJOY

 


Lite pics från helgen


Vi har satt olika priser på våra smycken.

 

Huvudsmycke: 60:-

 

Handsmycke: 100:-

 

Överkroppssmycke: 150:-

 

 

På lördag & söndag den 5-6 December kommer vi att stå på julmarknaden som hålls i Kristanstad på Södertorg, kom DIT:):):):)

Fler detaljrika bilder kring hur kedjorna ser ut kommer också att laddas upp senare i veckan.

Är ni sugna kan ni nå oss på telefonnummret: 0708821800 eller på vår e-mail [email protected]


Info

Bodychain är ett UF-företag från Kristianstad som tillverkar kroppssmycken. Vårt utbud kommer att bestå av hand- lår- huvud- överkropp och skosmycken. Smyckena kommer automatiskt få en personlig touch då vi tillverkar dem för hand. För att marknadsföra oss kommer vi att uppdatera vår blogg så ofta som möjligt samt stå på diverse marknader och mässor.

Mer info kommer snarast:)

RSS 2.0