TJA!

Ekonomiansvarig har brutit sig in på bloggen! Jag kände att det behövdes en uppdatering. Julmarknaden och sånt är ju över, och försäljningen gick sjukt mycket bättre än förväntat. (Målgruppen på marknaden var typ barnfamiljer och 40+:are, men en del kvinnor vårt företag suktar efter hade hittat dit). Hursomhelst, är det någon som vill JUSTERA, KLAGA eller har några FRÅGOR kring sina köp, hugg tag i oss antingen IRL eller här på bloggen.

 

snygga bilden med jaAA


Kommentarer
Postat av: Emma Byström

Hallu!

Jag vill tacka så mycket för fint bemötande och ett sjukt snyggt handsmycke som jag köpte av er i söndags. MEN, under min långa resa tillbaka till Norrland igår så måste jag ha tappat bort mitt handsmycke som jag köpte av er. Finns det någon möjlighet att få köpa ett nytt online?

Tack! / Emma

2009-12-08 @ 13:06:03
URL: http://ebystrom.blogspot.com
Postat av: BODYCHAIN

TJA Emma!

Superroligt att höra! Givetvis går det att köpa ett nytt online. Dock är det du som får stå för fraktkostnaderna, så är du beredd att betala de extra kronorna så skickar vi ett nytt armband till dig inom kort!



Om vi inte minns helt fel hade du relativt små händer, så vill du få ditt handsmycke skräddarsytt, försök mäta avståndet mellan fingrarna som smycket hänger på så ska vi se vad vi kan ordna!



Hör av dig på bloggen om du fortfarande är intresserad! Good luck med mätningen!



PUSS!

2009-12-08 @ 18:04:24
URL: http://bodychain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0